Brunchtip
Eens wat anders dan krakenringen? Dat kan. Ziehier ons brunchbord heden ochtend. Na de feiten weliswaar.

Een tipje van de sluier:
olijfolie
>laat heet worden
150 gr tijgergarnalen
>tot ze bol staan
fikse scheut limoncello
3 soeplepels hot madras kerrie
>roeren maar
1 blik 200 gr witte boontjes in tomatensaus
>roeren maar
1 zure appel in blokjes
>roeren maar
>stort boel op groot bord
enkele blaadjes basilicum
geheime egyptische kruidenmix
>smullen maar

Een tipje van de sluier:
olijfolie
>laat heet worden
150 gr tijgergarnalen
>tot ze bol staan
fikse scheut limoncello
3 soeplepels hot madras kerrie
>roeren maar
1 blik 200 gr witte boontjes in tomatensaus
>roeren maar
1 zure appel in blokjes
>roeren maar
>stort boel op groot bord
enkele blaadjes basilicum
geheime egyptische kruidenmix
>smullen maar
1 Comments:
t'ziet er wel smaak-een-lijk uit!
Post a Comment
<< Home